субота, 21. мај 2011.

Мушкарци, жене и интернет романса


Мушкарци - они који имају породицу, друге жене у великој већини посматрају као сексуалну играчку, част изузецима, што је можда и нормално, јер су мушкарци једноставно створени да **** жене, тако да кад и имају ванбрачну везу у највећем броју случајева они ипак остају са породицом и врло добро знају да развајају између породице и сласти. Чак и ако са женом у ванбрачној вези имају дете.

Мушкарци – sexual predators, чак и они који нису заузети, нису ништа бољи. Како мушкарци називају жене: рецимо "риба" .... а што је (погрдан) еуфемизам за шта? Прихваћен, нажалост, чак и од стране жена.

С друге стране, жене су очигледно "темпиране" од стране природе другачије.

Шта одговара жени? ....

Пажња .....

Женама ко поклони пажњу, лепе речи, комплименте - све то наизглед, жене се топе од задовољства, иако су можда заузете или удате. Жене схватају много ствари здраво за готово, то долази као освежење, нови опијајући мирис за којим треба трагати ... што више и дубље, покушавајући да се открије суштина, које заправо и нема (вратити се поново на горњи пасус о сексуалној играчки) , односно која је код сваког човека, како је природа уредила, мање више иста.

Зато жене треба да размисле о овом озбиљно, пре него што ступе у било какав контакт са било којим потпуно непознатим човеком преко интернета, ма како то изгледало невино ...

Посебно интернет игра велику улогу на којем свако може да се представи било како и свакојаке особе на њему вршљају, а где није директан контакт лице у лице, већ постоји могућност читања онога о чему жена пише и давање колико год хоћеш времена мушкарцу да се писање анализира, а затим представи себе жени по њеној мери, како би јој привукао пажњу.

Када ти привуче пажњу, временски те индоктринира и испипава ти пулс, да види докле су границе ... Ако је у питању сособа слабијег карактера, а он успео да привуче пажњу иако никад није виђен у природи, он те полако индоктринира, сходно жељама шта би с' тобом хтео да покуша.

У крајњој линији, све то води зависности од интернета – нестрпљиво проверавање сваких пола сата да ли је стигла порука и када стигне осећање узбуђења и благостања, потом олакшања, које додатно допуњава осећање зависности од интернета - непостојеће, виртуелне стварности.

Све је то мрак кроз који не може да се види ко је стварно с' друге стране - да ли је озбиљна, искрена особа или неко чудовиште, које ће да искочи из екрана једног дана и "поједе" твој живот .

Нема коментара:

Постави коментар