понедељак, 23. јануар 2012.

Велика превара! 69% Хрвата није гласало за улазак у ЕУ!


Да ли је Хрватска саму себе преварила, јер је од око 4,149 милиона гласача, само једна трећина изгласала улазак у еуРОБску унију???

Хрватима отеше државу (на превару) – а нама Српску крајину!

Је ли се беше Хрватска својевремено жалила да је био под „српском чизмом“ у време бивше СФРЈ? Која је била била далеко мања, али далеко напреднија од еуРОБске заједнице.

Пре 25 година, само од извоза наоружања СФРЈ је приходовала око 3 милијарде долара годишње. Само је Гадафију продала преко 200 војних ратних авиона „Галеб“.

Дакле, Хрватска је својевремено изашла из заједнице у којој су Хрвати и Словенци најбоље живели, јер је и тада Србији било намењено, као што је случај и данас, да издржава све те ex-републике.

Приморали су Хрвате да уђу у заједницу далеко већу и рестриктивнију. Колико она броји? Негде око 400-500 милиона људи? Само се по себи поставља питање – јесу ли они нормални? Ако су хиљаду година тежили да имају сопствену државу, зашто су ту исту државу предали Швабама и Бриселу?

Ово је највећа превара у Хрватској икада! Зар је могуће да се толико гинули и крварили, вршили геноцид стотинама година над Србима ради етнички чисте „лепе њихове“ – чистили је од само једног народа, а сада су своју државу дали „на изволте“ свим народима Европе?

Уистину, нису Хрвати баш толико глупи. Јер, највећи део њих и није гласало за ЕУ-робство. 69% њих или није гласало (они су бојкотовали то гласање), или је гласало против. Што значи сасвим сигурно да нису гласали „за“!!!

Ако посматрамо ту огромну бројку која није гласала „за“, можемо претпоставити да ће код Хрвата доћи до окршаја велике већине која није за улазак, са оркестрираном и потплаћеном мањином која јесте за улазак. Сигурно памтите Nigel Farage-а који је кристално чисто и јасно изјавио да су хрватски политичари једини који би имали користи од уласка Хрватске у ЕУ, јер су огромно плаћени и подмићени.И нико други.

И неписмен може да види да њихов референдум није прешао 50% становника, како би се оправдао тако велики корак – прелазак из независне државе у учлањење у ЕУ, у којој Хрватска предаје своје суверенитет, земљу и море, и то предаје највећим играчима у ЕУ – а то су Немци, као први. Ко може сада да тврди да Брисел није од данас главни град Хрватске и да не управља целокупном њеном територијом, државом и народом? Хрватска је и званично постала германско-ватиканска колонија. Што и не треба да буде предмет узбуђивања некога ко је српског рода, напротив. Сем што треба да нас радује тај потез, јер ће им Европа урадити оно што Срби никада до сада нису хтели, наш проблем и наша велика брига јесте шта ће се сада дешавати са српским народом и српским земљама попут Крајине, Далмације, Дубровника, Барање и других, као и српском заоставштином.

Све наведено указује да Хрвати великом већином нису гласали за улазак у ЕУ, па ипак један недемократа и непринципијелан човек, попут Бориса (ре)Та(р)дића, међу првима истрчава да Хрватима честита на резултатима референдума и изјављује како је то добра ствар за њих. Својевремено је, противно свему смисленом, честитао и „Црногорцима“ на изгласавању независне државе, иако су преко 200.000 оних који живе у Србији били спречени да гласају!!!

Ваљда смо досада схватили да се ради о сценарију за масовне преваре, попут црногорског референдума и хрватског уласка у ЕУ. Шта тек Србију чека, ако (не дај Боже) дође до промене политике у ЕУ према уласку Србије у ту заједницу? Више о српској еуРОБској будућности читати на: страници: http://jakovnenadovic.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

И зато, не гласајмо за преваранте – ДС, УРС, ЛДП, СПО или било коју другу странку из ДОС-а, СПС, СНС или било коју другу странку која у свом програму има прикључивање Србије ЕУ!



Хајде већ једном, бар једном, памет у главу, и гласајте за праву опозицију. Јер ћемо сутра бити у прилици да ту праву опозицију скинемо са власти, али ДС (и сателите) са ЕУ – више никада!

Нема коментара:

Постави коментар